coaching

Oorspronkelijk betekent coaching 'het vervoeren van een waardevol of gewaardeerd persoon van waar hij was naar waar hij wil zijn'. Ik vind dat een prachtige definitie, die precies weergeeft wat ik met mijn coachings- en trainingsactiviteiten doe: ik breng jou, jij mooi mens, in beweging; van het hier en nu zet je stappen naar je volgende bestemming, naar een nieuwe fase, een ander doel. Je maakt gebruik van alles wat je al in je koffertje hebt aan ervaringen en kennis, je vult je bagage aan met bruikbare nieuwe inzichten en wijsheden, je maakt een reisplan en gaat gaat op weg naar de plek waar je wilt zijn. En bij dat alles moedig ik je aan, vraag ik je naar de nog onbekende weg, hou ik je een spiegel voor, bekijken we de beren die je denkt tegen te komen, help ik je als je een alternatieve route moet zoeken en houden we het vizier op die welbekende stip op de horizon. Kijk hieronder wat ik voor je kan doen.

herken
je
deze
wensen?

loopbaancoaching

Werk dat past bij wie jij bent, wat je kunt , waar je van droomt én werk dat ertoe doet: ik help je dit doel te bereiken. 

persoonlijke ontwikkeling

Lekker in je vel zitten is de basisvoorwaarde voor een fijn leven. Ik coach je naar meer balans, ontspanning, zelfvertrouwen en kracht.

lichaamsgerichte coaching

Je vraag onderzoeken in beweging, op passende muziek en onder deskundige begeleiding. Ook voor groepen en teams.

wat anderen zeggen

Ik heb de gesprekken met jou als zeer prettig ervaren. Je kan goed luisteren en hebt een open houding, wat fijn werkt. Omdat ik nogal zoekende was liep ik voor mijn gevoel elke keer vast. Je wist elke keer de juiste vragen te stellen en had goede ideeën waar ik dan weer mee verder kon. Daardoor was ik na elk gesprek weer gemotiveerd en zag het weer helemaal zitten. Het duurde bij mij wel even, maar ook ik weet nu welke kant ik op wil gaan.
Marlijn
personeelsadministrateur
De gesprekken met jouw kwamen op een mooi en beslissend moment: verdergaan op de oude voet of toch mee r voor mezelf kiezen in het leven? Dat pad ben ik inmiddels ingeslagen en dat voelt goed. Bedankt voor je hulp in dit proces van het verdelen van de taart: een beetje meer voor mij
Astrid
logopedist