persoonlijke ontwikkeling

Jezelf ontplooien, dát doen waar je werkelijk blij van wordt, keuzes durven maken, zorgen voor evenwicht: zomaar een paar van de vele verlangens op weg naar persoonlijke groei en ontwikkeling. Wensen die niet alleen op je werk, maar in alle facetten van je leven een rol kunnen spelen. Ben je je bewust van deze wensen? Dat is de eerste stap. Wil je jouw verlangens omzetten in actie? Een hele goede tweede stap. Gun je jezelf langdurig plezier van je acties en investering? Ik begeleid je graag in deze volgende stappen met een coachingstraject op maat.

jonge varen

herken
je
deze
wensen?

wat kan ik voor je doen​

traject op maat

In de intake onderzoeken we wat jou bezig houdt en ik doe je een voorstel hoe we aan de slag kunnen gaan. Als mijn idee je aanspreekt, stuur ik je kort daarna een verdere uitwerking en een prijsopgave. Ik sluit aan bij jouw wensen en voorkeuren én ik zal je ook uitdagen met werkvormen die nieuw voor je zijn.  

Het aantal ontmoetingen hangt af van je vraag. Reken op minimaal drie sessies.

danscoaching

Als je behoefte hebt om jouw persoonlijke ontwikkelingsthema in beweging te onderzoeken, dan ben je van harte welkom om een of meer danscoachsessies af te spreken. Je ontdekt werkelijk andere antwoorden en diepgaande en verrassende inzichten. Kijk voor meer informatie op de pagina danscoaching.

training

info volgt

wat anderen zeggen

Petra is een coach waar je je onmiddellijk bij op je gemak voelt. Ze neemt je serieus, heeft geen enkel oordeel, houdt de rode draad goed in de gaten. Fijn ook dat we af en toe enorm gelachen hebben.
Thom,
werkzoekend, vml leerkracht
Het was hard werken en best pittig, maar ik ben echt stappen verder gekomen.
José,
secretaresse