contact & tarieven

Geïnteresseerd in mijn activiteiten? Ik kijk ernaar uit je te ontmoeten. De eerste afspraak is altijd vrijblijvend en kosteloos; we onderzoeken samen of jouw vraag bij mij in goede handen is en of we een klik hebben. Bel, app of mail me om een afspraak te maken of vul het contactformulier in.
Ik hanteer een uurtarief van € 90 voor particulieren*. Voor zakelijke klanten is het tarief afhankelijk van de aard en de duur van de opdracht.
De trajecten die je op deze website ziet, zijn voorbeelden; ik maak op basis van de vraag graag een voorstel en een offerte op maat. Dat geldt ook voor workshops en (in company) trainingen voor teams of groepen.

*Als je mijn aanbod interessant vindt, maar opziet tegen de financiële investering, neem dan toch contact met me op. Ik weet zeker dat we samen tot een goede afspraak komen.

bel, app of mail (zie hieronder) of neem contact op via dit contactformulier

benieuwd?

plan een afspraak

In een vrijblijvend gesprek bespreken we de mogelijkheden. Je bent welkom in Velp of we maken een afspraak op een andere locatie.

contact informatie

Petra Boerboom
Telefoon: (+31) 6 209 63 644
Email: petra@movementa.nl