danscoaching

We zijn gewend te denken, te praten, onze vraagstukken te analyseren en oplossingen te bedenken. Dat doen we vooral met ons brein. Bij danscoaching laat je je hoofdwerk een beetje los en geef je je lijf de ruimte. Met ondersteuning van passende muziek onderzoek je wat jouw lichaam in beweging je te vertellen heeft. Ik geef je gerichte opdrachten, jij maakt je eigen dans en je voelt zo nog sterker wat je van binnen al wist. Samen reflecteren we op elke dans; jij op wat je hebt ervaren, ik geef terug wat ik heb gezien en stel verdiepende vragen. Danservaring is helemaal niet nodig, iedereen kan bewegen op muziek. Danscoaching kan ook in groepen. Ik organiseer regelmatig thematische workshops. Ook voor teamontwikkelingsvragen is danscoaching een uitermate geschikte methode.

Vrouw dansen op strand

herken
je
deze
wensen?

wat kan ik voor je doen

individuele sessie(s)

Alle thema’s lenen zich voor een dansend onderzoek. Een sessie duurt ongeveer anderhalf uur. Het aantal sessies hangt af van je vraag en van je behoefte. Een sessie danscoaching kan ook onderdeel zijn van je loopbaanonderzoek.

workshop

Na de zomer organiseer ik weer een aantal thematische groepsworkshop, zoals

  • ruimte & grenzen
  • loslaten & vasthouden
  • talent in beweging

De workshops zijn op 3 zaterdagen van 14 tot 16 uur. Hou de website in de gaten voor de definitieve data en locaties.

Deelname kost € 40,= voor één sessie. Als je je aanmeldt voor alle drie, betaal je €105,=.

teamcoaching

Samenwerkingsvraagstuk? Meer inzicht krijgen in elkaars talent? Betere dialoog in het team? Teamvraagstukken in beweging onderzoeken levert verrassende inzichten op.

wat anderen zeggen

Jij bent geknipt voor dit vak. Je weet een prettige, vertrouwde sfeer neer te zetten, waar iedereen zich durft te laten zien. Je houdt het overzicht, stelt verdiepende vragen, geeft alle deelnemers aandacht. Fijne muziek ook.
Marieke,
docent
Ik dacht dat jij als coach met de oplossing zou komen, maar je nodigde mij steeds uit om zelf na te gaan wat de ervaring voor mij betekende. Verrassend. Fijn dat je zo goed aansloot op mijn verhaal en mijn woorden gebruikte in je terugkoppeling en je opdrachten. Dat maakte het voor mij heel persoonlijk.
Astrid,
zangeres