advies

Met mijn jarenlange ervaring als (senior) adviseur en teamleider Personeel & Organisatie kan ik in veel projecten en bij veel vraagstukken van betekenis zijn. Ik ben sterk in vertalen van een strategische koers naar praktisch en passend personeels- en organisatiebeleid, creatief in het ontwikkelen van nieuwe instrumenten en interventies, heb een neus voor het betrekken van de juiste mensen bij elk project, oog en oor voor alle betrokkenen. Mijn communicatie- en adviesstijl pas ik aan medewerkers van elk niveau in de organisatie aan. Of het nu gaat om een nieuwe aanpak van werving, selectie en onboarding, het schrijven van een visie op werkgeverschap, het maken van een reorganisatieplan of het maken van een eigentijds personeelshandboek, ik zet me graag in voor een uitdagende klus.
Kan ik iets voor je doen? Neem dan contact met mij op en we maken een afspraak voor een vrijblijvende kennismaking.

herken
je
deze
wensen?

wat anderen zeggen

Petra kijkt niet alleen naar wat anders kan of moet, ze heeft ook oog voor het waardevolle dat er al is. Met haar aanpak erkent ze de wens te ontwikkelen én respecteert ze 'heilige huisjes'.
Petra is sterk in het interpersoonlijke contact. Ze weet goed nieuwe relaties op te bouwen, heeft positieve energie en levert hierdoor een prettige bijdrage aan de sfeer.